Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Gyöngyös Város Barátainak Köre - 2021. 06. 11.

Az Eger Sikeréért Egyesület, mint a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosával kötött együttműködési megállapodás alapján Gyöngyös Város Barátainak Köre és az Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait a

„Jó gyakorlatok programszervezésen ” tájékoztató rendezvényre 

Téma: Hogyan szervezzünk programot? Kik a célcsoport? Mit szeretnénk elérni? A program előkészítése, marketing, kommunikáció, költségvetés. Buktatók a szervezésben: anyagi források előteremtése, belépőjegyes-e rendezvény, vagy sem, előre nem látott nehézségek megoldási lehetőségei. Háttérmunka: jogszabályok, előírások, bejelentési kötelezettségek. Program utánkövetése, sikeresség mérése. Együttműködési lehetőségek az előkészítésben és lebonyolításban.

Moderátor: 
Kápolnai Nagy Ágnes - Mátra Jövője Turisztikai Egyesület elnöke
Dr. Bekecs Andrea - Gyöngyös Város Baráti Kör elnöke

Időpont: 2021. június 11. 15.00

Helyszín: Markaz, Kézművesház udvara

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2021. június 9-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezze a civil szervezet és a résztvevő nevének megadásával!

Szeretettel várjuk a rendezvényen!

gybaratilogo2

© 2022 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ