Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

CIVIL INFO – NEA 2022 - Meghívó

MEGHÍVÓ

a „CIVIL INFO – NEA 2022”

című országos tájékoztató rendezvényre

 

Tisztelt Civil Szervezeti Vezető!

A Eger Sikeréért Egyesület, mint a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait és az érdeklődőket a „CIVIL INFO – NEA 2022” című országos tájékoztató rendezvény egri előadására, amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartanak.

A rendezvény időpontja: 2021. szeptember 15., szerda, 13:00–15:00 (regisztráció 12:00-tól)

A rendezvény helyszíne: Megyeháza, Barkóczy terem (3300 Eger, Kossuth Lajos u. 9, II. emelet)

A rendezvény programja:

Dr. Juhász Attila Simon a Heves Megyei Közgyűlés elnökeköszöntő;

Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, Heves Megyei Kormányhivatal – megnyitó;

Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárság – előadás a civil területet érintő aktualitásokról;

Dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – tájékoztató a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2021. évi összevont, egyszerűsített és normatív pályázatainak, valamint a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap 2021. évi pályázatainak tapasztalatairól;

Dr. Kisida Tamás jogi referens, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – a Helyettes Államtitkárság civil területet érintő szakmai programjai, eseményei;

Furka Ágnes osztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – tájékoztató a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap és a Városi Civil Alap 2021. évi, illetve a NEA 2022. évi összevont és egyszerűsített pályázatairól (gyakorlati bemutatóval).

Kérjük, részvételi szándékát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezze a civil szervezet és a résztvevő személy nevének megadásával!

A rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható!

Szeretettel várjuk a rendezvényen!

HEVES honlapME

 

 

 

„MOZGÁSBA HOZZUK A KÖZÖSSÉGET” EGÉSZSÉG – ESÉLY – CSALÁDI NAP

ZPE plakat v04 

Városismertető verseny 2021.

Vndorlk log teljesA verseny célja: Eger Civil Ünnepe rendezvénysorozatához kapcsolódva városismertető versenyre hívunk mindenkit, akit érdekel a város történelme, műemlékei, a város értékeinek felfedezése játékos formában. Segítségül adjuk városunkat, műemlékeivel, tábláival, régi épületeivel, nevezetességeivel.

A verseny ideje: 2021. szeptember 18. szombat, 09.00 – 13.00 óráig.

A verseny helye:    Eger – belváros.

Rajt – Cél: Eger, Szmrecsányi Lajos Kert (Érsekkert)

Indítás: 09.30 - 10. 00 óra között folyamatosan.

Versenyidő: indítástól a beérkezésig - 3 óra.

Eredményhirdetés: 14.00 órakor a színpadon.

A verseny résztvevői: 2-3 fős csapatok jelentkezését várjuk, tetszőleges összetételben. A csapatok korra, nemre való tekintet nélkül szerveződhetnek, iskolai, baráti vagy családi alapon.

Verseny kategóriák:
I. Diák        6-18. éves korig
II. Felnőtt   18. év felett
III. Családi  min. 1 fő felnőtt 1 fő gyerek

Díjazás: kategóriánként az első három helyezett érem, díjazásban részesülnek. Minden induló kitűzőt, kristályvizet kap.

Jó időt, jó versenyzést kívánva minden érdeklődőt szeretettel várunk!

V. Civil Véradás - Meghívó

Ismételten véradásra várjuk a civil szervezetek képviselőit, tagjait, ill. a segíteni vágyókat 3 helyszínen is megyénkben. Kérjük jelentkezésüket küldjék el részünkre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Köszönjük, hogy idén is segítik rászoruló embertársaink megmentését.

Az V. Civil Véradás időponjai és helyszínei:

  • 2021. szeptember 4. (szombat) 10:00-14:00 - Mátra Művelődési Központ (3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.)
  • 2021. szeptember 7. (kedd) 09:00-13:00 - Polgármesteri Hivatal Üvegterem (3300 Eger, Dobó tér 2.)
  • 2021. szeptember 8. (szerda) 10:00-15:00 - Albert Schweitzer Kórház - Nővérszálló 1. emelet (3000 Hatvan, Balassi Bálint utca 16.)

v Civil Veradas Plakat Heves Eger

Jármű örökségeink kiállítása és felvonulása a XXV. Bikavér Ünnepen

Bv Jar

Gyöngyös Város Barátainak Köre - 2021. 06. 11.

Az Eger Sikeréért Egyesület, mint a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosával kötött együttműködési megállapodás alapján Gyöngyös Város Barátainak Köre és az Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait a

„Jó gyakorlatok programszervezésen ” tájékoztató rendezvényre 

Téma: Hogyan szervezzünk programot? Kik a célcsoport? Mit szeretnénk elérni? A program előkészítése, marketing, kommunikáció, költségvetés. Buktatók a szervezésben: anyagi források előteremtése, belépőjegyes-e rendezvény, vagy sem, előre nem látott nehézségek megoldási lehetőségei. Háttérmunka: jogszabályok, előírások, bejelentési kötelezettségek. Program utánkövetése, sikeresség mérése. Együttműködési lehetőségek az előkészítésben és lebonyolításban.

Gyöngyös Város Barátainak Köre - 2021. 06. 01.

Az Eger Sikeréért Egyesület mint a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosával kötött együttműködési megállapodás alapján Gyöngyös Város Barátainak Köre és a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait

„Jó gyakorlatok” című helyi tájékoztató rendezvényre

Az előadás témája: Olvasás népszerűsítés online térben, a Könyvtári Hírmondó bemutatása, a Vachott Sándor Városi Könyvtár videói, marketing és plakátkésztési ötletei, a közösség korszerű eszközökkel történő megszólítása

Online tájékoztató a Városi Civil Alap 2021. évi kiírásaival kapcsolatban (VII.)

MEGHÍVÓ

„Városi Civil Alap” című online tájékoztató rendezvényre

 

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők!

Az Eger Sikeréért Egyesület, mint a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a „Városi Civil Alap” online tájékoztató rendezvényre, amelyet az Eger Sikeréért Egyesület munkatársai tartanak.

A rendezvény időpontja: 2021. április 15., csütörtök, 17:00–18:00 (bejelentkezés kezdete: 16:50)

Online tájékoztató a Falusi Civil Alap 2021. évi kiírásaival kapcsolatban (III.)

MEGHÍVÓ

„Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ - Falusi Civil Alap” című online tájékoztató rendezvényre

 

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők!

Az Eger Sikeréért Egyesület, mint a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a „Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ - Falusi Civil Alap” című online tájékoztató előadására, amelyet az Eger Sikeréért Egyesület munkatársai tartanak.

A rendezvény időpontja: 2021. március 25., csütörtök, 17:00–18:00 (bejelentkezés kezdete: 16:50)

1. oldal / 3

© 2021 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ