Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Sokoldalú Eger

!! Frissítés !!
 A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk, egészen 2021. október 31-ig elküldhetitek fényképeiteket részünkre és pályázhattok a nyereményekre.

LogoSEFOTÓPÁLYÁZAT FIATALOK SZÁMÁRA

EGER KULTURÁLIS ÉRTÉKEIRŐL 

 

 

elem7Eger jelentős kulturális központ, számos híres műemlékkel és múzeummal rendelkezik, ebből kifolyólag a turisták számára közkedvelt úticél. A város azonban sokaknak, így a helyi diákok és fiatalok számára is, a mindennapi élet helyszíne.

A "Sokoldalú Eger" fotópályázat elsődlegesen arra vállalkozik, hogy bemutatja hogyan látjátok Ti városunkat, mely kulturális értékek állnak a legközelebb hozzátok.

A fotókon szinte bármit bemutathattok, ami kapcsolódik Eger kulturális életéhez. Ha úgy érzed, hogy képeiden be tudod mutatni városunk "rejtett értékeit", melyeket az ide látogatók nem biztos, hogy elsőre észrevesznek, ne habozz és nevezz be a versenybe! 

 

 
elem13

elem9

A fotópályázaton akkor vehetsz részt, ha már betöltötted 14 életévedet, de még nem múltál el 21 éves, valamint lakcímed Heves megye területén található. Nem kell profi fotósnak lenned, hogy részt vegyél. Elég, ha van egy mobiltelefonod vagy fényképezőgéped, valamint egy jó ötleted.

 Nevezési időszak:

2021. szeptember 15 - 2021. október 15. (23:59)

3 db képpel nevezhetsz, valamint mindegyik képhez tartozó rövid leírással, amelyek fényképed tárgyát mutatják be részletesebben egy pár (max. 5) mondatban. A beküldött fényképek méretének (darabonként) 3 MB és 10 MB közöttinek kell lennie, a képek témája lehet:

  • Eger műemlékeit, műemlékhelyeit, nevezetes épületeit ábrázoló képek,
  • a városban készült utcaképek, tájképek, valamint a város környezetében
    készült természetképek,
  • helyi kulturális rendezvényeket bemutató képek.

Bátran legyetek kreatívak a képekkel kapcsolatban, de kérjük, hogy azok az erkölcsi normák figyelembevételével készüljenek.

Az elkészült pályaműveket (fényképek+szöveges leírások) az alábbi e-mail címre juttasátok el nekünk, akár több e-mailben is:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az elküldött levélben kérjük, tüntessétek fel neveteket, lakótelepülésetek nevét, valamint életkorotokat. A pályázat eredményéről, a díjátadás helyszínéről és időpontjáról azon az e-mail címen értesítünk benneteket, amelyikről a képeket elkülditek nekünk.

 elem13

 

 elem8

A beérkezett fotókat 3 főből álló zsűri bírálja el, a zsűri minden tagja a fényképészet területén jártas szakember. Külön meghatározott szempontok szerint pontozzák a beérkezett képeket, ez határozza meg a nyerteseket. A zsűri tagjai:

Busák Attila - fotográfus

Gyárfás-Tóth Gábor - fotográfus

Kéri Sándor - fotós

A díjazott alkotások sorrendjének meghatározása során az egyes pályázók legmagasabb pontszámú fényképét vesszük figyelembe (pályázónként 1 fénykép kerül besorolásra).

 

 

A pontozás alapján az első három helyezett az alábbi ajándékokat kapják meg:

I. helyezett: 30.000 Ft értékű ajándékutalvány + 2 db mozijegy

II. helyezett: 20.000 Ft értékű ajándékutalvány + 2 db mozijegy

III. helyezett: 10.000 Ft értékű ajándékutalvány + 2 db mozijegy

 A beérkezett fényképekből digitális kiadványt készítünk, amely honlapunkról letölthető lesz. A részletes pályázati kiírást és az adatkezelési tájékoztatót a kapcsolódó dokumentumok alatt találjátok.

Kérdések esetén keressetek minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és nyomjatok egy like-ot 
facebook.com/civilkozpontheves oldalon.

elem3


Támogató partnereink: 

 AgriaPark  cc logo agria  egerhirek logo 400  SzIRtv logo

 


Kapcsolódó dokumentumok:

© 2021 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ