Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Pályázati aktualitások

Az Effekteam Egyesület ajánlásával szeretnénk ezúton felhívni figyelmüket az alábbi pályázati programokra:

Invitech Innomax

Továbbra is pályázható az Invitech Innomax Díj, melyre digitalizációra és innovatív megoldásokra fogékony nonprofit szervezetek jelentkezését várják a pályázati kiírás szerinti témakörökben (esélyegyenlőség, fenntarthatóság, egészségügy, oktatás), valamint az idei forduló újdonságaként egy új, Digitális távoktatást támogató eszközpályázat c. kategóriában, melynek célja a digitális oktatáshoz való felzárkózás megkönnyítése, kialakításának támogatása tekintettel a 2020-as koronavírus-járvány következtében bevezetett távoktatásra. A pályaművek beadásának határideje 2020. november 15. vasárnap, 24:00. A pályázati kiírás és a pályázás menetével kapcsolatos információk elérhetők a program honlapján.

Frissítés: Meghosszabbította az Invitech Innomax Díj pályázatok benyújtási határidejét az Invitech, így a pályaműveket november 30. hétfő 24:00-ig várják.

LAFARGE Közösségi Érték Program

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. október végén újra meghirdette a LAFARGE Közösségi Érték Program pályázatát, melynek célja a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya helyi közösségeinek támogatása. A programra olyan civil szervezetek, szociális szövetkezetek, nonprofit kkv-k jelentkezését várják, amelyeknek a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében van a bejegyzett székhelye, valamint a tervezett projekt megvalósítását is a vonzáskörzetben tervezik (a vonzáskörzethez tartozó pontos település lista a Pályázati felhívásban található.). A pályázatok beküldésének határideje: 2021. január 8. További tudnivalók a program honlapján.

© 2024 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ