Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

"Együtt. Újra." - fotókiállítás

Heves plakat web„Együtt. Újra. – A civil közösségi élet újraindulásának bemutatása fiatal szemmel” címen hirdetett fotópályázatot a Nemzeti Ifjúsági Tanács azzal a céllal, hogy bemutassák a közösségi élet újraindulását. A Miniszterelnökség támogatásával megvalósult programban 18 és 35 év közötti fiatalok vehettek részt egy - egy fényképpel, amelyek egy civil szervezet programján vagy közösségi eseményén készültek. Az őszi eredményhirdetést követően a húsz legjobb pályamunkából álló vándorkiállítás körbejárta az országot, utolsó előtti állomásként egy héten keresztül tekinthető meg Egerben, a Bartakovics Béla Közösségi Házban.

 A fotópályázat célja volt, hogy a civil szervezetek által képviselt értékeket, az újraindult programok változatosságát, azok legszebb pillanatait a résztvevők szemével és kameráin keresztül mutassa meg a nagyközönségnek. A fényképek segítségével azt is szerették volna láttatni, milyen sokszínű és izgalmas tevékenységeket folytatnak ma Magyarországon a civil szervezetek és közösségek.

A kiállítás megnyitója: 2022. máricus 9., szerda 16:00 óra

A kiállítás helyszíne: Bartakovics Béla Közösségi Ház (3300 Eger, Knézich Károly u. 8.)

A kiállítás megtekintése ingyenes. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a megnyitón, valamint március 9. és 16. között a fotókiállításon.

© 2024 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ