Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Karácsonyváró - Adventi Civil Börze II.

advent2021A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve idén is támogatja a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtését, ezért 2021-ben is megrendezi az Adventi Civil Börze című adventi adománygyűjtőprogramot.

A főváros, valamint az egyes megyék adventi videóit a Civil Információs Portálon lehet megtekinteni, de emellett - az előző évhez hasonlóan - idén is több ismert személy segíti az adománygyűjtést. Lentebb megtekinthetik Horgas Eszter fuvolaművész, Reviczky Gábor színművész, Pataky Attila rockzenész karácsonyváró üzeneteit.

 

Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár videóüzenete:

"Különösen most, a Karácsony időszakában szeretnénk köszönetet mondani és a hálánkat kifejezni a civil szektorban tevékenykedőknek azért a munkáért, amit a magyar emberek érdekében végeztek."

"Fontos látnunk azt, hogy mennyi ember tevékenykedik annak érdekében, hogy a magyar emberek a járvány időszakában is méltó emberi életet tudjanak élni. A civil szervezetek olyan napi segítséget tudtak nyújtani, ami pótolhatatlan."

Horgas Eszter fuvolaművész adventi gondolatai:

„Óriási nagy kiváltság, hogyha valaki segíteni tud.”

Reviczky Gábor színművész karácsonyváró gondolatai:

 „Higgyék el, hogy rengeteg embernek tudnak segíteni!”

„A pandémia idején rengeteg gyermek veszítette el a szüleit. A szeretet ünnepén ezért muszáj, hogy gondoljunk rájuk, mert rengeteget nélkülöznek.”

Pataky Attila rockzenész videóüzenete:

„Sokat kaphatsz, ha szeretnek, de ha te szeretsz, akkor mindent elérhetsz.”

„A nehéz napjaidban, a nehéz óráidban, a nehéz pillanataidban meg tudnak villanni azok a percek, amikor te adtál, amikor te segítettél.”

 

© 2024 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ