Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Lezárult a „Sokoldalú Eger” fotópályázat

DSC 4645 fotopalyazat Eger 2021 mret
A „Sokoldalú Eger” fotópályázat megvalósításának gondolata a város számos értékének hatására fogalmazódott meg a célból, hogy feltérképezzük és megörökítsük ezeket az értékeket.
Eger város lakossága és civil szervezetei nagy hangsúlyt fektetnek az általuk képviselt értékek továbbadására, a hely tájértékeinek védelmére, az emberek érzékenyítésére, az épített és természetes környezet megóvására.
Mai rohanó világunkban a fiatalok számára nem ugyanazt jelenti az otthon, a város, mint régen. Alig ismerik történetét, nincsenek tisztában múltjával, jelenével. Számunkra szerettük volna közelebb hozni Eger városát a projekt segítségével, hogy ezáltal is jobban megismerjék városunk azon értékeit, amelyek megőrzéséért a civil szervezetek már évtizedek óta keményen dolgoznak.
 
A program megvalósításához eszközként online kampányt terveztünk. Célkitűzés volt, hogy a kampánynak egyszerűnek kell lennie, hiszen a bonyolult, összetett kérdések elbizonytalanítják az embereket, és a cél pedig éppen ennek az ellenkezője.

A pályázat sikeresnek bizonyult, a beérkezett fotókból szakmai zsűri közreműködésével választottuk ki az első három helyezettet és a támogató partnereknek köszönhetően különdíjat is át tudtunk adni.

 1. helyezett : Kiss Mikes Tamás a Rejtett örökség című fotójával

I hely Kiss Mikes Tams mret

2. helyezett : Soltész Emma

 II hely Soltsz Emma mret

3. helyezett : Jacsó Panna

III hely Jacs Panna mret

Különdíjas : Varró Eszter Panna

Klndj Varr Eszter Panna mret

Köszönjük Szőke Istvánnak az Agria Park igazgatójának és Berényi Tamásnak az Agria Film igazgatójának a felajánlott nyereményeket. Továbbá köszönjük a zsűri tagjainak: Busák Attila fotográfusnak, Gyárfás-Tóth Gábor fotográfusnak és Kéri Sándor fotósnak a szakmai hozzájárulását valamint mindenki másnak a közreműködését, hogy a fotópályázatunk elsőre sikeresnek bizonyult.

© 2024 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ