Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

V. Civil Véradás

2021. szeptember 7.-én került sor Egerben a V. Civil Véradásra, melyet a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve rendeztek meg. A helyszínt ezúttal a Polgármesteri Hivatal biztosította. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki, amiért rendelkezésünkre bocsájtották az Üvegtermet, ahová az eddigiekhez hasonlóan most is szép számban érkeztek véradásra jelentkezők.

IMG 20210907 094022

 A véradás során szervezetünk munkatársai külön figyelmet fordítottak a szabályok betartására: ügyeltek arra, hogy a véradó helyiségben a lehető legkevesebb személy tartózkodjon egyszerre, felhívták a figyelmet a kézfertőtlenítő használatára, valamint előzetes testhőmérséklet méréssel segítették az orvosok és ápolók munkáját.

IMG 20210907 121704

Ebben a 4 órás időintervallumban az egri helyszínen 28 fő jelentkezett véradásra. Köszönjük minden kedves résztvevőnek - közülük is kiemelve a Heves Megyei Kormányhivatal számos munkatársát és a Jármű Örökségeinket Őrző Egyesület tagjait -, hogy eljöttek a Heves Megyei Civil Központ által szervezett véradásra. Emellett köszönet illeti az OVSZ orvosait és ápolóit, akik részére, kemény és áldozatos munkájuk elismeréseként, oklevelet adtak át szervezetünk munkatársai.

IMG 20210907 123627

Megyénkben összesen 3 helyszínen tartottunk meg az V. Civil Véradást partnereinkkel - Gyöngyös Város Barátainak Körével és a Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvánnyal. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a három eseményen összesen 120 fő jelentkezett véradásra. Hálásan köszönjük mindekinek, aki eljött rendezvényeinkre, ezzel is hozzájárulva rászoruló embertársaink megmentéséhez.

© 2024 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ