Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Fotópályázat a civil közösségi élet újraindulásáról

egyuttujraEzúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy “Együtt. Újra.” A civil közösségi élet újraindulásának bemutatása fiatal szemmel címen a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) fotópályázatot hirdet, amelynek célja a civil szervezetek programjainak és a közösségi élet újraindulásának bemutatása.

A Miniszterelnökség együttműködésével és támogatásával indított fotópályázatra valamely civil szervezettel kapcsolatban álló, 18-35 év közti fiatalok 2021. július 26-tól szeptember 19. éjfélig jelentkezhetnek egy fotó benyújtásával, mely a pályázó szerint a leginkább tükrözi a hazai civil közösségi élet pandémia utáni újraindulását.

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, a legjobb fényképek pénzjutalomban részesülnek, illetve közönségszavazásra is sor kerül majd a NIT Facebook-felületén egy különdíjért.

Az októberben esedékes díjátadó ünnepséget követően a zsűri által kiválasztott 20 legjobb fényképből vándorkiállítás indul, melynek megszervezésében a Civil Központok is közreműködnek. Október végétől a Budapesten megrendezésre kerülő díjátadót követően minden megyeközpontban szeretnénk kiállítani a fényképeket egy olyan közösségi térben, amely civilek által gyakran látogatott helyszín.

A pályázat részletei és a kép benyújtására létrehozott felület a https://egyuttujra.hu/ oldalon érhetőek el. A pályázat indulásáról szóló sajtóközleményt pedig itt találja.

© 2024 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ