Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

IV. Civil Véradás

2021. március 24.-én került sor Egerben a IV. Civil Véradásra, melyet a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve rendeztek meg. A jelenlegi járványügyi helyzet ellenére is szép számban érkeztek véradásra jelentkezők az Agria Park által biztosított helyszínre, amiért ezúton is köszönetünket fejezzük ki.

IVCV 04

A véradás során szervezetünk munkatársai külön figyelmet fordítottak a járványügyi szabályok betartására: ügyeltek arra, hogy a véradó helységben a lehető legkevesebb személy tartózkodjon egyszerre, a véradók közötti távolság megfelelő legyen, felhívták a figyelmet a kézfertőtlenítő használatára, valamint előzetes lázméréssel segítették az orvosok és ápolók munkáját.

IVCV 02

Az elmúlt időszakban hozott szigorúbb intézkedések, valamint a romló járványügyi helyzet ellenére is 38 fő jelentkezett véradásra. Köszönjük minden kedves résztvevőnek - közülük is kiemelve a Heves Megyei Kormányhivatal számos munkatársát és a Jármű Örökségeinket Őrző Egyesület tagjait -, hogy eljöttek a Heves Megyei Civil Központ által szervezett véradásra, hozzájárulva ezzel embertársaink életének megmentéséhez. Emellett köszönet illeti az OVSZ orvosait és ápolóit, akik részére, kemény és áldozatos munkájuk elismeréseként, oklevelet adtak át szervezetünk munkatársai.

IVCV 03

© 2024 Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ